Ditt medlemskap gör skillnad

6 april, 2020

Ditt medlemskap i Borgerligt alternativ gör skillnad!

Vi hoppas att du som tidigare varit medlem vill fortsätta att vara medlem. För dig som vill bli medlem i Borgerligt alternativ är du varmt välkommen!

I en orostid som denna har kyrkan en viktig roll i att skapa trygghet för människor. Många söker sig till kyrkan bara för att gå in och tända ett ljus eller bara sätta sig ner en stund och känna den stämning som ett kyrkorum ger. Många församlingar erbjuder digitala gudstjänster och andra sätt att mötas vilket är mycket positivt. Vi får alla hoppas att det inte dröjer så länge tills vi kan mötas i kyrkorna igen. Borgerligt alternativ har en stor uppgift att fylla i Svenska kyrkan. Våra förtroendevalda är engagerade och kunniga och bidrar till att varje församling/pastorat utvecklas. Vi vill inte ha en toppstyrd kyrka som av många uppfattas som vänstervriden. Borgerligt alternativs värderingar i Svenska kyrkan behövs mer än någonsin. Ditt medlemskap är viktigt för oss och vi hoppas att du vill fortsätta och bidra till vår viktiga verksamhet.

För detta verksamhetsår 2021, administreras medlemsaviseringen av respektive lokalförening. Har du inte fått någon information om medlemsavgiften från din förening, vänligen kontakta din föreningsordförande. Här hittar du kontaktuppgifter till din förening.

Så här betalar du din medlemsavgift:
Medlemsavgiften betalas antingen genom bankgiro, swish eller direkt till din förening.
Medlemsavgiften är 150 kr över 25 år och 50 kr under 25 år.
Bankgiro: 105-6522
Swish: 123 230 34 51

Vid värvning av en ny medlem behövs namn, adress, församling och mailadress på inbetalningen.

Vi är tacksamma för att du vill bli medlem hos oss!

Har du frågor om medlemskap, vänligen skicka ett mail till: medlem@borgerligtalternativ.nu